MENU

Alle vores retter koster 120kr. De bliver som udgangspunkt serveret som deleretter mellem to personer, men er I flere, så justerer vi naturligvis mængden af mad samt prisen til selskabet. Vores anbefaling vil lyde på, at I vælger mindst fire retter til deling ved bordet – alternativt kan I læne jer helt tilbage og overlade det til os (syv, ni tretten!) ved at vælge vores sammensatte dele menu.

 

Vores sammensatte menu består af snacks efterfulgt af syv retter, som deles ved bordet. Menuen og retterne skifter konstant og på den måde vil der altid være nyt og spændende til alle de gæster, som kommer igen og igen (syv, ni tretten!)

 Menuen står til 373,- pr. person.

ÅBNINGSTIDER KØKKEN 

Man. - Ons. 17.00-21.00

Tors. - Lør. 17.00-22.00

Søn. Lukket

TELEFON

+45 93 30 30 31

ADRESSE

Frederiksgade 74

8000, Aarhus C

 

SNACKS

Alle tre snacks udgør én ret

Jomfruhummer og citronmayonaise

Osteravioli, havgus og ramsløg

Asparges kartoffel, løvstikke og maltmayonaise

___________________

 

DELERETTER

Spinat pocheret æg og friske ærter

 

Lynstegt tun, grillet grønne sager og tørret tomat

Bøffelmozzarella, romesco sauce og basilikum

Tyndtskåret kalv, syltet kartoffel og arla unika.

Aspargeskartoffel, fynsk rygeost og sprøde chips

Friteret broccolini, trøffelmayonaise og tørret yoghurt

Stegt lange, grillet agurk og fermenteret citron

Lam fra Temnæs, stuvet asparges og friske ærter

Langtidstilberedt kalvespidsbryst, barbecue sauce og gremolata

Glaserede gulerødder, Trines honning og estragon fra haven

Stegte grønne asparges, kapersvinaigrette og sprød ost

___________________

SØDT OG OST

Brunsviger, rabarberparfait og karamel

60,-

Fredes flødeboller

45,-

2 slags ost - knas og sylt

60,-